20 Mart 2010 Cumartesi



3 sene içinde ne kadar farklı hallerini yaşadık.Her halin bir başka güzeldi ama şimdilerde yemede yanında yat kıvamındasın.Büyüyorsun be oğlum.

18 Mart 2010 Perşembe




Su ile oynamayı çok seviyorsun.İster banyo yaparken olsun ister elini yıkarken olsun saatlerce su ile oynayabilirsin.Daha küçükken  su sebilinden su akıtmaya bayılırdın.Denizde ve havuzda da oynamaya bayılıyorsun.Balık burcu olmanla bir ilgisi var mı acaba?

12 Mart 2010 Cuma



6 mart cumartesi günü kuzunun doğum gününü kutladık. İlk 2 doğum gününü Ankara da aile arasında yapmıştık.Bu sefer arkadaşları ile olsun istedim.10 çocuk ,12 büyük toplam 22 kişiydik.

Yaklaşık 3 hafta önceden plan yapmaya başladım. Utkan'ın favori karakteri olan Mickey Mouse'u tema olarak belirledim.Kapı süsü,balonlar,tabaklar,bardaklar,şapkalar vb. hep Mickey Mouse resimliydi.





Yiyecekler konusunda da çok uğraştım .Benim favorim olan havuçlu kek,bonibon kurabiye ve ayıcıklı kek kapları içinde sunum yapılan çikolata kremalı muzlu kek tariflerini birebir Yasemin hanımın blogundan http://yaseminmutfakta.blogspot.com/ aldım.Tarifleri hem çok lezzetli hem de çok güzel sunuyor.



Mickey Mouse'lu kurabiye ve cupcakeleri Şeker Pasta'nın sahibi http://pastayapiyorum.blogspot.com/Banu Hanım yaptı.Pastaları da süper ama Konya'ya gönderemeyeceği için pastamızı da Ankara'dan gelirken anane ve dede getirdi.



Uğraştığıma değdi ,Utkan çok mutlu oldu.Ama çok az resim çekebildim; kameraya aldım ama o da çok iyi bir çekim olmadı.

4 Mart 2010 Perşembe



Canım oğlum iyi ki doğdun,iyi ki benim oğlum oldun.
Seni çok seviyorum.